Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Salon Beeldschoon en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“Ik vond het een super ervaring. Gaia gaat heel secuur te werk en werkt tot in de laatste detail je wenkbrauwen mooi af. Ik ben heel gelukkig met m'n nieuwe wenkies.”

Margot

★★★★★

“Great service each time, love the outcome of my lash lift and lash tint. Would recommend this salon!”

Natalie

★★★★★

“Nu een aantal behandelingen gehad. De eerste keer erg deskundig en enthousiast ontvangen. Uitgebreid ondervraagt en de nodige theoretische uitleg over mijn huid gekregen. Veel tips & producten om thuis in de tussentijd mee aan de slag te gaan. Na de behandelingen voelt het zachter, schoner en nu al zo veel rustiger. De kennismakingsbehandeling was daarmee een groot succes, ik ben fan!”

Simone

★★★★★

“Top”

Michelle

★★★★☆

“Fijne salon, rustig sfeer en juist fijn dat er tijdens de behandeling niet constant wordt gekletst!”

Laura

★★★★★

“alles is netjes,en goede behandeling en voorlichting”

sjaak

★★★★☆

“Heerlijke ontspannende pakking gehad. Wimpers gedaan en helaas na 1 dag de nagellak die er niet uit meer zag maar voor de rest een dikke aanrader.”

judith

★★★★☆

“Mooie wenkbrauwen en aardige meid werkt netjes”

Renata

★★★★☆

“isis is een goede schoonheidsspecialiste en heel rustig. Jammer dat het meisje dat de producten verkocht er weinig vanaf wist en ook niets kon vertellen over je producten.”

Inge

★★★★★

“Nice people and treatment!”

Geovana