Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Salon Beeldschoon en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“Heerlijke gezichtsbehandeling en duidelijke uitleg.”

Birgitta

★★★★★

“Jennifer is heel kundig en vriendelijk. kom hier zeker terug!”

Esmee

★★★★★

“Een harsbehandeling met extra's als natte handdoeken en het insmeren na de behandeling met aloë Vera.”

mevr.Eltink

★★★★★

“Prachtige wimpers gekregen. Een heerlijk verwarmde stoel waardoor je heerlijk relaxed bent en ik werd afgeleid van de onprettige kant van epileren. De verwarming kan trouwens ook uit voor diegenen die het niets vinden.”

Heidi

★★★★★

“Mijn voeten werden erg zorgvuldig behandeld.”

Babette

★★★★☆

“Behandeling was heerlijk en uitgebreid. Alleen hoop ik de tijdens mijn bezoek aangeschafte lipstick te mogen teruggeven, omdat ik het niet fijn vind, dat het zo afgeeft. Ik prefereer de "kissproof", maar het is nog niet gelukt om telefonisch kontakt te krijgen. Morgen zal ik het nogmaals proberen.”

Mevr.M..Tromp-Bos

★★★★★

“Heerlijke behandelingen, Jennifer neemt de tijd en is zeer kundig.”

Iris

★★★★★

“Eindelijk weer eens in de stoel bij een deskundige schoonheidsspecialiste met hoogwaardige producten. Jennifer neemt tijdens de kennismakingsbehandeling de tijd voor je, prettig om op deze manier een eerste kennismaking te ervaren en je aandachtspunten te bespreken. Als je zoals ik was,zoekende bent naar een schoonheidsspecialiste die je helpt om je huid te verbeteren raad ik haar zeker aan.”

Penny

★★★★★

“Even ontspannen en uitgebreid als altijd! Wil je volledige aandacht? Beeldschoon is de plaats :)”

Elske

★★★★★

“een heerlijk verwenmoment.iedere keer weer.”

Marinka