Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Salon Beeldschoon en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“Gewoon top, en zo ontzettend blij met het eindresultaat!”

Evelien

★★★★☆

“Zeer vriendelijk en kennis van zaken.”

Chantal

★★★★★

“Heel. tevreden, Me. gezicht. hals , ziet er zoveel. beter. uit.En niet. te vergeten, een. paar. prachtige. wenkbrauwen.”

Anna-marie

★★★★★

“Zeer vriendelijk ontvangst, prettige sfeer, legt alles goed uit bij wat ze doet, neemt alle tijd voor je, er straalt rust uit niet alleen van de salon maar ook zij die aan je zit je voelt je direct op je gemak!”

Eleni

★★★★☆

“prima snel en zorgvuldig”

lydia

★★★★★

“Ik was voor mijn bruiloft op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste, gewoon voor 1 keertje, dat was bijna 3 jaar geleden. Ik ga elke 6 weken sla nooit over. Salon beeldschoon is écht een aanrader!!!”

Saskia

★★★★★

“Jennifer is iemand die haar vak heel goed verstaat. Ze weet goed wat ze doet. Straalt rust uit, wat vertrouwen geeft. werkt naar een tevreden resultaat van de klant. Een aanrader.”

Loes

★★★★★

“Echt een hele fijne behandeling. Jennifer is zeer kundig en legt tijdens de behandeling uit wat zij doet en hoe de werking van bepaalde stoffen is op de huid. Voel mij bijna 10 jaar jonger na de behandeling.”

fenna

★★★★★

“Jennifer heeft mij weer een fantastische behandeling gegeven !!!”

Agatha

★★★★★

“Laatst voor het eerst bij beeldschoon geweest en zeer goed bevallen! Super Hygiënisch, professioneel en mooi resultaat. Hier een nieuwe vaste klant!”

Jolijn